Tjenester

Vi har spesialisert oss på design og utvikling av nettsider. I Stjert er vi opptatt av å bygge solide og fremtidsrettede løsninger som fungerer på alle plattformer. Vi streber til enhver tid etter å finne de beste løsningene og vi prøver stadig ut ny teknologi som våre kunder kan dra nytte av.

WordPress

WordPress er, med god margin, verdens mest populære CMS (Content Management System / publiseringsverktøy) og driver 40% av alle verdens nettsider. WordPress fungerer som et fundament vi bygger våre nettsider på. Dette betyr at vi ikke trenger å bygge alt fra bunnen hver gang, men heller bruke tiden på å utvikle løsningene du trenger. Gjennom et brukervennlig administrasjonspanel har du selv muligheten til å styre innholdet på nettsiden – uten å røre en eneste linje med kode.

Vi har valgt å spesialisere oss på WordPress da dette er et verktøy som gir uendelige muligheter, brukervennlighet for kundene og er utrolig effektivt å arbeide med. Vi utvikler alt fra enkle bedriftsnettsider til nettbutikker og bloggnettverk – alt er mulig.

Server, drift og sikkerhet

Vi har en kraftig server spesialtilpasset WordPress for topp ytelse og høy sikkerhet. Dette er viktig for at din nettside skal komme til sitt fulle. En nettside som laster tregt, eller et utrygt nettsted kan være nok til at de besøkende går videre til konkurrenten.

Med en WordPress-nettside hos Stjert kan du være sikker på at du er i de beste hender.